Nieuwe voetbalpoppetjes: overzicht per club

Artikel 9 van 33

De 2019/2020 Soccerstarz voetbalpoppetjes zijn uitgekomen! Wil je precies weten wat er nieuw is? Hieronder vind je een overzicht per club!

Arsenal

Nieuw in het Soccerstarz assortiment is het poppetje van Lucas Torreira. De Uruguayaanse international kwam in juli 2018 over van Sampdoria en heeft een vaste plek veroverd op het middenveld van Arsenal. Omdat de makers van Soccerstarz hebben besloten hetzelfde tenue als vorig jaar te gebruiken is er verder weinig nieuws te melden bij Arsenal.

Atletico Madrid

Alvaro Morata en Thomas Partey zijn de nieuwe poppetjes in het assortiment van Atletico Madrid. Morata kwam over van Chelsea. Partey speelt al jaren bij Atletico Madrid en is na enkele verhuurperiodes toegevoegd aan het eerste team. Een poppetje van super-talent João Felix verschijnt voor het einde van 2020. Naar verwachting komt dan ook een poppetje van Kieran Trippier. De Atletico Madrid Soccerstarz verschijnen al jaren in een classic tenue. Dat is ook dit seizoen niet anders. Naast de losse poppetjes is er dit jaar ook een mooi team pack met 11 spelers verkrijgbaar. Het team pack is in gelimiteerde oplage geproduceerd, bevat een certificaat van echtheid en de poppetjes hebben geen groene, maar rode base.

Barcelona

Barcelona speelt dit seizoen in rood-blauw geblokte thuis shirts en de Soccerstarz voetbalpoppetjes zijn daarop aangepast. De grote nieuwkomer in het assortiment is natuurlijk Frenkie de Jong, die inmiddels een belangrijke kracht in het elftal is geworden. Nieuw is ook het Barcelona team pack, dat bestaat uit 13 spelers met bijzondere donkerblauwe base (normaal groen). Van het team pack zijn er slechts 600 geproduceerd en het wordt geleverd met certificaat van echtheid. Daarnaast is Lionel Messi ook verkrijgbaar in een versie met uit tenue.

Chelsea

Nieuwkomers in het Chelsea assortiment zijn de Amerikaan Christian Pulisic en de Baskische keeper Kepa Arrizabalaga. Einde van het jaar verschijnt ook een poppetje van Callum Hudson-Odoi. Bovendien is ook voor Chelsea een team pack verkrijgbaar. Van het team pack is slechts een gelimiteerd aantal exemplaren geproduceerd. Het team pack komt met een certificaat van echtheid en de poppetjes hebben een bijzondere blauwe base (normaal groen).

Everton

Voetbalgeschenk.nl heeft het assortiment Everton voetbalpoppetjes behoorlijk uitgebreid. Meest in het oog springende spelers zijn de IJslandse nummer 10 Gylfi Sigurdsson, de van Arsenal overgekomen Theo Walcott, Engelse international Jordan Pickford en Seamus Coleman. Ook oudgediende Wayne Rooney is nog verkrijgbaar.

Leicester City

Hoewel Leicester City elk jaar zijn beste spelers moet verkopen, doet de club het al jaren goed. Ook dit seizoen draait het weer verrassend bovenin mee. In het assortiment vind je onder andere goalgetter Jamie Vardy, doelman Kasper Schmeichel en nummer 10 James Maddison. Later dit seizoen komt ook een poppetje van Yoeri Tielemans op de markt.

Liverpool

Voor alle Liverpool voetbalpoppetjes zijn nieuwe 2019/2020 edities gemaakt. Dit komt omdat het Liverpool en New Balance logo op het tenue niet meer wit zijn zoals in de vorige seizoenen, maar goudkleurig. Bovendien zijn er nieuwe poppetjes van Trent Alexander-Arnold en Joe Gomez. Er zijn twee team packs beschikbaar van Liverpool. Een pack in thuis shirt met 17 poppetjes en bijzondere rode base. En daarnaast een team pack in thuis en uit tenue, én een aantal poppetjes in 3rd kit. De poppetjes in dit pack hebben een zware base. Beide team packs hebben een uniek nummer, een certificaat van echtheid en zijn in beperkte oplage beschikbaar.

Manchester City

Bij Manchester City vonden deze zomer een aantal grote transfers plaats, maar de makers van Soccerstarz hebben hierop nog niet geanticipeerd. Wel zijn er van alle poppetjes nieuwe 2019/2020 edities gemaakt, waarin de paarse accenten in het nieuw tenue zijn verwerkt. Grappig is ook de “nieuwe” baard van Sergio Aguero. Voorts is er ook voor Manchester City een team pack beschikbaar dat bestaat uit 18 spelers. De base is lichtblauw en in de mooie verpakking vind je ook een certificaat van echtheid. Van het team pack zijn er slechts 550 gemaakt.

Manchester United

Slechts één grote transfer vond plaats deze zomer. Maar op de komst van Harry Maguire werd door de makers van Soccerstarz nog niet geanticipeerd. Wordt ongetwijfeld vervolgd. De tenuetjes van de Man U voetbalpoppetjes zijn hetzelfde gebleven, daarom weinig nieuws bij Manchester United.

Paris Saint-Germain

Met Accor Live Limitless (ALL) heeft Paris Saint-Germain met ingang van dit seizoen een nieuwe sponsor gekregen. Reden genoeg uiteraard, om ook nieuwe edities van de voetbalpoppetjes uit te brengen. Poppetjes van nieuwe spelers zijn nog in de maak.

Tottenham Hotspur

De zomer was bij Tottenham traditioneel, relatief rustig. De grootste aankoop was de Franse central middenvelder Tanguy Ndombele, die voor £ 55 miljoen werd gekocht van Lyon. Een poppetje is inmiddels in de maak en komt einde van het jaar op de markt. Aangezien de makers van Soccerstarz al jarenlang kiezen voor een ongewijzigde “classic” tenue, zijn er geen nieuwe edities voor de spelers. Wel is er in beperkte oplage een team pack op de markt gebracht met 13 poppetjes, voorzien van witte base en certificaat van echtheid.

Wat is er nog meer?

De Voordeelemmers met 25, 50 en 150 poppetjes kennen we al een tijdje. Voor wie voordelig een start wil maken, of de collectie wil uitbreiden, en zich graag laat verrassen zijn de voordeelemmers een prima deal.

Een prima deal zijn ook de team packs die er nu zijn voor Atletico Madrid, Barcelona, Chelsea, Liverpool (17 en 35-uitvoering), Manchester City, Manchester United en Tottenham Hotspur. Waarbij het 35 team pack voor Livepool uniek is, omdat het spelers in away en 3rd kit bevat. Echt een aanrader voor verzamelaars!

Last but not least is een All Stars Mega Team Pack op de markt gekomen met 40 poppetjes in de meest actuele uitvoering, sommigen met bijzondere zilveren base. Interessant voor verzamelaars zijn de away kit uitvoeringen van Christian Pulisic, Kevin de Bruyne, Cristiano Ronaldo en Harry Kane, omdat deze los niet verkrijgbaar zijn. Dat alles voor een mooie prijs en in een prachtige geschenkverpakking!

 

© 2017 - 2024 Voetbalgeschenk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel