per pagina
Sorteer op
    1 - 16 van 19 resultaten
  • 1
  • 2

​​Manchester City


Soccerstarz & 3D stadion Etihad Stadium | Voetbalgeschenk

Manchester city is één van de beste clubs uit de hoogste competitie van Engeland, ook wel Premier League genoemd. Doordat de club bijna elk jaar aan de top meedraait mag het ook meedoen aan grote toernooien. Manchester city is opgericht in het jaar 1880 onder de naam West Gorton. Het stadion van deze voetbalclub beschikt over 55.000 zitplaatsen en kent mooie sfeeracties. De 55.000 plaatsen zijn allemaal zitplaatsen, de zitplaatsen zijn verdeeld in 3 ringen om het veld. Naast dat het Etihad Stadium wordt gebruikt voor voetbalwedstrijden worden er ook concerten gehouden. Het aantal mensen dat er tijdens een concert in het stadion kunnen is 60.000. Bij Voetbalgeschenk.nl vind je één van de vele 3D voetbalstadions van Het Etihad Stadium. Het 3D stadion is tot in detail nagemaakt en is zonder enig gereedschap in elkaar te zetten. Het is een mooie 3D puzzel die je binnen een paar uur in elkaar kunt zetten en daarna op een mooie plek kunt neerzetten.

Soccerstarz van de spelers van Manchester City

Naast Het 3D stadion van Machester City, het Etihad Stadium, beschikken wij ook over Soccerstarz van dit voetbalteam. Soccerstarz zijn voetbalpoppetjes die eruitzien als de spelers van de voetbalclub. De soccerstarz zien er erg realistisch uit en dragen het shirt van de voetbalclub waar ze spelen, in dit geval Manchester City. Naast dat de Soccerstarz het shirt draagt van de voetbalclub waar het speelt, beschikken de soccerstarz ook over het rugnummer waar ze in het echt ook in spelen. De Soccerstarz zijn daardoor ook erg realistisch. De Soccerstarz zijn 5cm groot de poppetjes zijn allemaal met de hand gemaakt. De Soccerstarz komen officieel uit Engeland en zijn daar erg bekend, door Voetbalgeschenk.nl zijn ze nu ook in Nederland en België te verkrijgen.

De leukste voetbalpoppetjes en andere voetbalgeschenken kopen

De Soccerstarz van Manchester City zijn zowel los te verkrijgen als in een 4-pack. De 4-pack is niet zelf samen te stellen, de 4-packs zijn in dit geval al door Voetbalgeschenk.nl samengesteld. Naast ons ruime assortiment aan Soccerstarz en het 3D stadion van Manchester City beschikken wij over nog veel meer artikelen van diverse voetbalclubs. Alle voetbalclubs draaien mee in de top van Europa. Een greep uit de voetbalclubs uit ons assortiment zijn Borussia Dortmund, FC Barcelona, Real Madrid, Chelsea en nog veel meer. Neem voor meer informatie gerust een kijkje op de andere pagina’s. Voor vragen kun je ook altijd even contact met ons opnemen, wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-51115802. Bestel je voor 15.00 uur dan wordt het de volgende dag al geleverd.

© 2017 - 2024 Voetbalgeschenk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel