Voetbalpoppetjes 2019/2020

Vorige Artikel 9 van 33 Volgende

Voetbalpoppetjes 2020: whats's new?

Yes! De eerste batch 2019/2020 voetbalpoppetjes is inmiddels beschikbaar gemaakt door de Engelse makers van Soccerstarz en bij Voetbalgeschenk kun je ze alvast pre-orderen*. Meest in het oog springend voor ons Nederlanders is het nieuwe poppetje van Frenkie de Jong. Samen met Virgil van Dijk, Giorginio Wijnaldum, Matthijs de Ligt (helaas is Juventus niet verkrijgbaar) waarschijnlijk de bekendste Nederlandse voetballers van dit moment. De Belgen hadden al ruime keuze uit voetbalpoppetjes. In de loop van het jaar komt daar Youri Tielemans nog bij.

Team Packs

Naast de gebruikelijke updates van tenues en nieuwe spelers is er een aantal interessante nieuwe producten. Zo zijn er team packs van diverse Spaanse en Engelse clubs. Allemaal hebben de poppetjes een afwijkende base kleur en zijn ze in slechts beperkte oplage geproduceerd. Vandaar ook het certificaat van echtheid. Bijzonder enthousiast worden we van het 35-team pack van Liverpool. In dit team pack vind je namelijk niet alleen spelers in thuis tenue, maar ook 18 poppetjes in uit tenue of zelfs in de 3rd kit. Uniek, en alleen verkrijgbaar in dit pack.

Interessant nieuwtje is ook het All Stars Mega Team Pack met poppetjes van 40 top spelers uit het 2019/2020 assortiment. Ook hier weer een aantal poppetjes in unieke away kit. Dat alles geleverd in prachtige geschenkverpakking.

Borussia Dortmund en Bayern München

Tot slot hebben de makers van Soccerstarz aangekondigd, dat het assortiment begin 2020 wordt uitgebreid met poppetjes van Borussia Dortmund en Bayern München. Mooie ontwikkelingen dus!

Bekijk hier het complete overzicht met nieuwtjes per club.

*Levering uiterlijk 22 november.

 

© 2017 - 2021 Voetbalgeschenk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel