per pagina
Sorteer op
    1 - 16 van 50 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

​Liverpool


Soccerstarz en 3D stadion van Liverpool | Voetbalgeschenk.nl

Liverpool is een van de beste voetbalclubs van de primier league. Het stadion van Liverpool het Anfield en biedt plek voor maar liefst 54.167 toeschouwers. Deze Engelse voetbalclub heeft de bijnaam The Reds, dit komt doordat het thuistenue rood is. De voetbalpoppetjes uit het assortiment van Voetbalgeschenk.nl hebben ook het thuisshirt aan. Ze beschikken dus allemaal over de bekende rode shirts van Livepool FC. Deze voetbalclub heeft al in verschillende Europese competities gespeeld sinds 1967. Ben jij een echte fan van Liverpool FC dan zijn de Soccerstarz uit ons assortiment echt wat voor jou. Deze voetbalpoppetjes kun je sparen, zo kun je ze op de kast neerzetten, maar je kunt er natuurlijk ook mee spelen. Naast de Soccerstarz hebben wij ook een 3D stadionpuzzel van het Anfield stadion. Deze kun je zelf in elkaar zetten en zo bij je verzameling aan Liverpool FC zetten.

De leukste voetbalpoppetjes van de topclub Liverpool

In het ruime assortiment van Voetbalgeschenk.nl vind je de leukste Soccerstarz van Liverpool FC. Dit zijn miniatuur voetbalpoppetjes van bekende voetbalspelers van de topclub Liverpool FC. Zo hebben wij voetbalpoppetjes van James Milner, Philippe Coutinho en meer. Daarnaast vind je bij ons ook voetbalpoppetjes van de trainer en de keeper van deze voetbalclub. Je kunt deze unieke Liverpool FC Soccerstarz eenvoudig online bestellen en dat voor de scherpste prijzen. De poppetjes zijn los te verkrijgen, maar je kunt ze ook in combinatie kopen, zo hebben we in ons assortiment ook een 4-pack Soccerstarz. Naast de voetbalpoppetjes hebben we ook een mooi 3D stadionpuzzel van het Anfield stadion. Dit is een 3D puzzel die je in elkaar kunt zetten door middel van de bijgeleverde handleiding. De puzzel is gemaakt van foamboard en deze kan binnen twee uur in elkaar gezet worden.

Soccerstarz en 3D stadionpuzzels online kopen

Naast de Soccerstarz en de 3D stadionpuzzel van de bekende voetbalclub Liverpool FC vind je in onze webshop nog veel meer. Zo hebben we ook de leukste voetbalpoppetjes van vele andere voetbalclubs. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor Soccerstarz van Ajax, FC Barcelona, Arsenal en meer topclubs. Van deze voetbalclubs kun je ook de 3D puzzel van het stadion die bij de club hoort bestellen. Naast de artikelen van de diverse voetbalclubs vind je in ons ruime assortiment ook nog het bekende voetbalspel subbuteo. Hierbij kun je met je vingers de poppetjes besturen, op de manier kun je tegen elkaar wedstrijdjes spelen. Voor vragen of informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op 06-51115802. Daarnaast kun je ook altijd en mail sturen naar info@voetbalgeschenk.nl. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment aan de leukste voetbalartikelen en bestel deze eenvoudig online! 

© 2017 - 2024 Voetbalgeschenk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel