Sorteer op

Borussia Dortmund


Soccerstarz en een 3D stadion van Borussia Dortmund

Borussia Dortmund hoort bij de beste voetbalclubs van de wereld met veel grote prijzen. De Signal Iduna Park heeft plek voor meer dan 81 duizend mensen en staat bekend om Die Gelbe Wand. De zuidelijke tribune van het stadion, die Die Gelde Wand wordt genoemd, heeft ongeveer 25.000 staanplaatsen en is daarmee de grootste staantribune van Europa. Het is een kenmerk van de club want vaak worden er prachtige sfeeracties uitgevoerd. Bij Voetbalgeschenk.nl vind je een 3D puzzel van het bekende stadion van deze voetbalclub. Het 3D stadion van Borussia Dortmund is een zeer gedetailleerde puzzel die gemaakt is van foam board en het heeft een formaat van 35 x 30 x 10 cm. Het kost wel wat tijd om dit stadion in elkaar te zetten, maar het is het zeker waard. Er is geen lijm of andere gereedschappen nodig om dit stadion in elkaar te zetten.

Realistische Soccerstarz van Borussia Dortmund

Naast de prachtige 3D stadions hebben we ook gave Soccerstarz voetbalpoppetjes. Voetbal is één van de grootste sporten in Europa en het niveau ligt hier ook een stuk hoger dan bij de rest van de wereld. Daarom kent Europa veel topclubs en daar hoort Borussia Dortmund ook bij met hun goede team. De Soccerstarz van de spelers zijn erg realistisch en hebben het tenue van hun club aan. De Soccerstarz zijn van de spelers, zoals Mario Götze, Marc Bartra, Andre Schürrle en nog veel meer topspelers van Borussia Dormund. Ook zijn er Soccerstarz en 3D stadions beschikbaar van andere topclubs in Europa. De Soccerstarz zijn klein van formaat zodat je jouw collectie makkelijk op een rij kan neerzetten. Bekijk de Soccerstarz en nog veel meer leuke voetbalgeschenken in onze webshop.

Veilig en snel betalen bij Voetbalgeschenk.nl

Naast onze gave 3D stadions die je zelf in elkaar kan zetten en de leuke Soccerstarz van verschillende clubs hebben wij ook Nanostars in onze webshop die je online kunt bestellen. De Nanostars zijn ook te gebruiken met Lego. Wij nemen veiligheid erg serieus, en daarom kun je veilig betalen met IDeal en PayPal. Als je spijt heeft van je aankoop kunt je de aankoop binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen retourneren. Heb je eerst een vraag voordat je je aankoop doet, dan kun je contact opnemen met één van onze medewerkers van Voetbalgeschenken.nl doormiddel van een mailtje te sturen naar info@voetbalgeschenk.nl of je kunt ons telefonisch bereiken op 06-51115802.

© 2017 - 2024 Voetbalgeschenk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel