​Ruilen en retourneren


Retourneren

Spijt van uw aankoop? Uw aankoop kunt u binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben sturen wij u via e-mail een ontvangstbevestiging. Wij vergoeden alle betalingen, inclusief eventuele verzendkosten die door ons in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde product. De terugbetaling vindt plaats, uiterlijk binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u ons de retourzending meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot u aantoont dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u.

Desgewenst kunt u voor de retourzending gebruik maken bijgaand formulier.


Retouradres:

USM Unique Soccer Merchandise
Pé Hawinkelsstraat 43
6543JD Nijmegen

 

Ruilen

U kunt ook al uw aankopen altijd binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, aan ons terug sturen om deze te ruilen voor bijvoorbeeld een ander product. Om het ruilproces te versnellen, vragen wij u eerst contact met ons op te nemen. Dit kan via e-mail of telefonisch. De kosten voor terugsturen van het te ruilen product, zijn voor uw rekening. Na retourontvangst van het product en na ontvangst van het eventueel bij te betalen bedrag, zullen wij het door u gewenste product aan u versturen. Wanneer het orderbedrag minder dan 25 euro bedraagt dient u rekening te houden met 5,00 euro verzendkosten.

 

Twijfel?

Twijfelt u of u een product kunt retourneren of ruilen of is de procedure u niet volledig duidelijk? Neem contact met ons op!

 

Consumentenwetgeving kopen op afstand

Lees meer informatie over de wet “Kopen op afstand” op de website van Consuwijzer.

© 2017 - 2024 Voetbalgeschenk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel