per pagina
Sorteer op
    1 - 16 van 63 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Nanostad 3D voetbalstadion | Voetbalgeschenk.nl

Wanneer je ooit in een echt groot stadion bent geweest én de sfeer tijdens de wedstrijd geproefd hebt, dan wil je niks anders meer. Breng daarom nu deze mooie herinneringen terug en bouw je favoriete stadion in 3D. Deze nanostad 3D stadions zijn replica’s van de stadions van de grootste clubs in Europa. Het duurt ongeveer twee uur om een stadion op te bouwen en je hebt er geen gereedschap of lijm voor nodig. Dankzij de duidelijke handleiding kunnen zelfs kinderen vanaf 5 jaar de stadions in elkaar zetten. In deze handleiding staat onder andere hoe het stadion in elkaar gezet moet worden door de nummering van elk onderdeel, hierdoor weet je zeker dat je niet een onderdeel op de verkeerde plaats zet. De Soccerstarz voetbalpoppetjes die je ook in onze webshop vindt, passen net niet in het stadion zelf, maar je kunt ze er wel mooi naast zetten.

De mooiste voetbalstadions en beste spelers van Europa

In het assortiment van Voetbalgeschenk.nl vind je een ruim aanbod aan de mooiste voetbalstadions van Europa. Zo vind je Nanostad 3D voetbalstadions van onder andere Atletico Madrid, het welbekende Camp Nou stadion van Barcelona, de stadions van Bayern München, Juventus en Arsenal. Naast deze 3D stadions vind je ook een ontzettend breed aanbod aan voetbalpoppetjes in ons assortiment, deze poppetjes zijn erg populair onder kinderen, voetbalfans en verzamelaars. Ze zijn ongeveer 5 centimeter hoog en hebben de gezichten van de bekendste en beste spelers van Europa. Deze poppetjes kun je samen met je zelfgebouwde 3D voetbalstadion op een mooie plek neerzetten, zo kan je er iedere keer naar kijken en van genieten.

Bestel eenvoudig online de leukste voetbalgeschenken

Door ons brede assortiment vind je ontzettend veel verzamel items voor de echte voetbalfanaat, maar naast deze producten vind je ook het spel Subbuteo in ons assortiment. Dit spel is ontzettend leuk om te spelen op bijvoorbeeld een camping of tijdens een gezellige familieavond. Al onze speelgoeditems, puzzels en verzamelobjecten zijn gekeurd door de Europese wetgeving voor speelgoed. Dit maakt onze producten geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Door middel van onze gebruiksvriendelijke webshop kun je eenvoudig de gewenste producten bestellen. Wanneer je winkelwagen vol zit, dan kun je deze producten veilig afrekenen door middel van onze verschillende betalingsmogelijkheden, zoals iDeal, Creditcard en PayPal. Voor eventuele vragen over de bestelde producten of over een bepaalde service kun je eenvoudig contact met ons opnemen door middel van de mail, ons contactformulier of via de telefoon. 

© 2017 - 2024 Voetbalgeschenk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel