Stadion bouwsets met LED lampjes

Vorige Artikel 19 van 33 Volgende

Lopend richting het stadion doemen in de verte de lichtmasten op. De meute laat zich leiden door vier grote bakens. Het geluid van de stadionspeaker komt dichterbij. In het donker hoor je de grapjes van twee oude mannen. Al veertig jaar zitten ze naast elkaar op dezelfde tribune. Vroeger was alles beter, maar avondwedstrijden zorgen nog steeds voor een bijzondere sfeer.

Stadions zijn fascinerende gebouwen. Grote, kleine, authentieke of moderne stadions. Ze hebben allemaal wel iets bijzonders. Voetbalgeschenk.nl heeft meer dan 40 stadion bouwsets in het assortiment, waarmee je schitterende replica’s kunt maken. De bouwsets zijn bijzonder populair en veel klanten kopen er meer dan één. Er zijn zelfs verzamelaars van dit soort replica’s!

Stadion bouwsets met LED lampjes

Eind vorig jaar breidde Voetbalgeschenk.nl het assortiment uit met drie stadion bouwsets voorzien van LED lampjes. Het zijn Camp Nou van Barcelona, Santiago Bernabeu van Real Madrid en Wanda Metropolitano, het nieuwe stadion van Atletico Madrid. Getuige de vele toegestuurde foto’s zijn ze een groot succes! Hier vind je een selectie van de foto’s.

Foto's van klanten
 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2022 Voetbalgeschenk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel