FC Twente


3D stadionpuzzel van de Grolsch Veste | Voetbalgeschenk

FC Twente is een mooie voetbalclub dat is gevestigd in Enschede. FC Twente behoort wel tot het rijtje grootste clubs uit Nederland. FC Twente heeft een groot supportersaantal, en een groot supportersaantal betekend ook een groot stadion. In het stadion van FC Twente kunnen 30.205 mensen van de wedstrijd genieten. Dit is een van de grotere stadions van Nederland. Het stadion van Twente ziet er erg mooi uit en hier zijn al vele wedstrijden gespeeld. Voor de echte FC Twente fans hebben wij van Voetbalgeschenk.nl een replica van de Grolsch Veste in ons assortiment. Deze mooie 3D puzzel bestaat uit 117 delen, dus je kan hem zelf of samen met iemand in elkaar zetten. Deze 3D puzzel kun je gemakkelijk online bestellen in onze webshop en dan voor de scherpste prijs.

Grolsch Veste stadionpuzzel online kopen

De puzzel van de Grolsch Veste heeft veel details, deze mooie details kan je aan het einde van de puzzel mooi terugzien. De letters van VAK-P zijn zelfs mooi weergegeven op de stoeltjes. De puzzel is voor kinderen vanaf 7 jaar, ben je nog geen 7 jaar? En kan je niet wachten om de puzzel te maken? Dan kan je de puzzel gerust met iemand anders in elkaar zetten, zoals met je vader of moeder. De puzzelstukjes zijn gemaakt van foamboard en de puzzel heeft een formaat van 40 x 33 x 10 cm. Deze 3D puzzel bestaat uit 117 stukjes en het opbouwen van het stadion duurt ongeveer 2 uur. Het grote voordeel van deze puzzel is, dat er geen gereedschap of lijm nodig is bij het in elkaar zetten van dit 3D stadion. De stukjes passen goed en blijven stevig vast zitten. Om zo’n puzzel uit je hoofd te maken is behoorlijk lastig, daarom wordt er ook een duidelijke handleiding bij geleverd. Op de handleiding staat er met nummers aangegeven welk onderdeel waar geplaatst moet worden. Na het in elkaar zetten van deze prachtige 3D stadionpuzzel kan De Grolsch Veste als decoratie worden gebruikt. Zo kun je hem op je slaapkamer zetten bij bijvoorbeeld de rest van je FC Twente verzameling.

De leukste voetbalartikelen van diverse topclubs

Naast het FC Twente stadion hebben wij ook stadions van andere topclubs uit verschillende competities. Denk hierbij aan topploegen uit de Bundesliga, Premier League en de La Liga Santander. Naast stadions hebben wij nog veel meer voetbalartikelen in ons assortiment, zo hebben wij voetbalpoppetjes van de bekendste en beste spelers van de wereld. Bestel gemakkelijk en snel je producten bij Voetbalgeschenk.nl. Bestel je op werkdagen voor 15.00 uur, dan wordt de bestelling in Nederland de volgende dag geleverd. In België is dit binnen 1-2 werkdagen. Bij een bestelling vanaf €25,- is de verzending gratis. Voor vragen over een van onze voetbalartikelen of over onze service kunt u contact met ons opnemen. 

© 2017 - 2023 Voetbalgeschenk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel